keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Rakennusprojekti alkaa

Yhden unelman saavuttaminen on askeleen lähempänä. Talon rakentaminen alkaa maaliskuun alussa ja suunnitelmissa on, että valmistuisi syksyyn mennessä.

Talosta tulee simppeli, mutta moderni n.130m2 puutalo Siklan rakennuttamana. Ulkoa musta etuseinää lukuunottamatta, mutta sisälle tulee paljon valkoista pintaa ja valoisuutta, vähän jopa betonia. Sisustuksella on tarkoitus tuoda sitten lämpöä ja skandinaavista ilmettä. Olemme itse suunnitelleet talon ulkokuoren ja pohjan, jonka insinööri on sitten viimeistellyt.

Minulla olisi Pinterest täynnä ihania sisustus kuvia, joita olisi kiva täällä julkaista. Niistä näkisi vähän meidän tyyliä, mutta taitaa olla liian työläs alkaa yksitellen pyytää lupaa kuvien julkaisemiseen, joten yritän saada kuvia jotain muuta kautta. 

Toivon, että saisin täällä vinkkejä raksa-aikaan ja sisustukseen liittyvissä valinnanvaikeuksissa :)

Tästä se lähtee!!


p.s. yritän saada mieheni innostumaan myös tästä blogin päivityksestä..uskon, että onnistun :)

4 kommenttia:

 1. Huippua! Innolla ootan mitä tuleman pitää :) Nopeasti saatte kyllä kodin itselle, rakennuttaminen on varmasti hyvä päätös. Heti heräsi mielenkiinto blogin nimeä kohtaan, haluatko vähän avata mistä tuo nimi tulee?

  VastaaPoista
 2. On todella helpottavaa, ettei tarvitse itse rakentaa kuin ihan pikkujuttuja. Nimi tulee katon kaltevuudesta:) Selkenee, sitten kun näkee kuvat. Odottelemme vielä viimeisteltyjä piirroksia.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea projektiin! Jään mielenkiinnolla seurailemaan, oma projektimme onkin jo lähes loppusuoralla :-)

  VastaaPoista
 4. Kiva talo teille tulee. Onnea kaikkeen ja jaksamista. Meillä on rakennusluvan haku kohta vireillä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!