keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Raksatilannetta ja kalustekuvia

Tässä pieni kuvapläjäys raksan tilanteesta. Lattiavalu on saatu tehtyä, sähköt on vedetty ja seuraavaksi pystytetään väliseinät. Huoneiden paikat ja koot alkaa selkeytyä.
Näkymät keittiön ikkunasta

Kalusteet tulee lähes kaikki Puustellilta.

Keittiöön tulee yhdelle seinälle syvennetyt kaapit, johon sisältyy integroituna jääkaappi ja pakastin. Liesi löytyy tuosta pienestä mustasta kolosta ja liesituuletin tulee sen yläpuolelle kaapin sisälle. Yksi korkeista kaapeista on ns. aamiaiskaappi, johon saa sisälle piilotettua kahvinkeittimen ym. pienkoneet, joita ei halua esillä säilytellä.

Saarekkeeseen tulee allas ja sen alapuolelle roskiskaappi. Sivuilla on laatikot kahdessa kerroksessa, joissa ylimmissä on sisennettynä vielä toiset, pienemmät laatikot.

Keittiön väri on ihan mattavalkoinen lukuunottamatta mustaa liesikoloa. Lattiaan tulee valkea lehtikuusilaminaatti ja kaappeja ympäröivät seinät ovat valkeat ei siis nuo värit kuin havainnekuvassa :)

Etsinnässä on nyt musta ruokaryhmä saarekkeen toiselle puolelle. Se sopisi kivasti tuohon koloon ja mahdollisesti mustaan takkaan. Mitäs tykkäätte? Itse olen erittäin tyytyväinen, ainakin kuviin. Lopputuloksesta en osaa vielä sanoa. Mutta sain keittiöstä kyllä juuri sen näköisen kuin halusin.

7 kommenttia:

 1. Kivannäköinen keittiö! Mikä taso teille tulee? Onko teillä ainut taso tuossa saarekkeessa? Tuli vain mieleen et onko leivonta ja ruoanlaitto tuossa tiskipöydällä? Missä allas on.

  VastaaPoista
 2. Meille tulee iha perus valkonen laminaattitaso. Lieden molemmin puolin jää 20cm tasoa mutta käytännössä joo kaikki ruuanlaitto tapahtuu saarekkeen päällä. Tiskiallas on saarekkeessa:)

  VastaaPoista
 3. Oletteko suunnitelleet itse talon vai mistä olette "ottaneet" talomallin?

  VastaaPoista
 4. Kyllä, olemme itse suunnitelleet talon. Sikla piirsi kuvat toiveidemme mukaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Näyttää niin samanlaiselta kuin Oulunsalon Niemenrannassa oleva yksi talo.

   Poista
  2. pitääpä käydä ajelulla sielä joku päivä:) mallihan on erittäin simppeli. Varmasti löytyy enemmänkin samantyylisiä taloja. Helppo suunnitella ja toteuttaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!