maanantai 24. elokuuta 2015

Sisustus

Enpä ole koko rakennusprojektin aikana stressannut mistään niin paljon kuin nyt, nimittäin kun pitäisi alkaa miettimään huonekaluja, valaisimia jne jne..

Olen aina ajatellut, että olispa mahtava päästä sisustamaan jotain ihan tyhjää tilaa. Nyt kun sellainen mahdollisuus on, niin tuntuu olevan kaikkea muuta kuin helppoa. Vastaan tulee joka päivä netissä ja lehdissä kivoja ideoita, mutta sitten kun niitä alkaa sovittelemaan yhteen niin onkin pelkkää sillisalaattia.

Päätin kuitenkin aloittaa niistä isoimmista ja tärkeimmistä huonekaluista, eli sohva ja ruokapöytä. Alla on muutama vaihtoehto. Vaaleanharmaa sohva on todettu jo meillä toimivaksi. Sopivan vaalea, mutta silti armeliaampi kuin ihan valkoinen.

Rakennusprojekti on nyt siinä vaiheessa, että lattiat on olohuone-keittötilaa lukuunottamatta asennettu. Myös akryylibetoni on laitettu märkätiloihin ja eteiseen ja vessaan tuleva epoksilattia on pintaväriä vaille valmis.
Mikäli kalustetoimitus onnistuu ajoissa, olemme suunnitelleet muuton syyskuun loppuun. Reilu kuukauden päähän siis...jaiks!Ikean Ekenäset-sohva

Vepsäläisen Otto-sohva, johon voi valita jalkojen ja nappien värit kankaan lisäksi.

Askon April-ruokapöytä

Askon Forte-ruokapöytä


Ruokapöydän tuolit on jo valmiina. Löysin Tori.fi-sivuilta 6kpl näitä vanhoja koulunpenkkejä, jotka sopisi kivasti valkoisen pöydän kanssa.


Nyt nauttimaan vielä viimeisistä lämpimistä kesäpäivistä.

2 kommenttia:

 1. Hyvät suunnitelmat! Tuo Otto -sohva on tosi kaunis, mutta eipä tuo ikeakaan hullumpi ole. Ja oih, nuo ruokapöydät tuolit ovat täydelliset. <3

  Minut on muuten muutaman kerran tunnistettu kaupungilla tuosta laukusta ja sitä on kehuttu kovasti. Viime viikolla bussiin sattui lastenvaunujen kanssa ilmeisesti joku sukulaisesi (en kertakaikkiaan muista, että mitä kautta). Kyseli, että onko minulla Lämmin ilo -laukku. Olet kuulemma neulonut hänen lapsilleen jos jonkinlaista huivia ja pipoa. :) Joka tapauksessa laukku on minulla oikeastaan päivittäin käytössä. Täydellisen kokoinen myös hoitolaukuksi ja hihnat riittävät juuri ja juuri meidän tuplarattaiden aisaan. Ihanaa päivää ja tsemppiä suunnitteluun. Huippua, että pääsette kohta muuttamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, niin kiva kuulla että laukku on kovassa käytössä<3
   Olet varmaan törmännyt veljenvaimonsiskooni :D tuntuu kyllä hassulta ajatuskin, että Lämmin ilo tunnistetaan kadulla. Laukkusi on kyllä sen verran erilainen kuin muilla, että herättää huomiota jo ulkonäöllään.

   Poista

Kiitos kommentistasi!