lauantai 10. lokakuuta 2015

meniköhän ihan putkeen?

Tuoli ja viltti Ikeasta


Sohva Ikeasta. Talja,kuparilamppu ja matto Rustasta 


Wc 
Lamellit ja oven vekkiverho Visorilta

Siinäpä pieni kuvapläjäys raksavaiheesta. Meillä muuttopäivä lähestyy hurjaa vauhtia. Viiden päivän päästä pitäisi jo asua tuolla..kieltämättä ajatus on hieman absurdi tällä hetkellä.

Kaikkihan ei mennyt ihan niin kuin oltiin suunniteltu. Olimme odotelleet kalusteita pitkän aikaa malttamattomina ja sitten kun ne tulivat niin intoa puhkuen aloimme sovittamaan niitä oikeille paikoille. Huomattiin illalla kun kotiin tultiin ja asennusopasta luettiin, että ei kyllä ole pistänyt silmään astianpesukoneen viemäriä eikä vesiputkia..ja hetkonen..eikös myös pyykinpesukoneen putket ollut toisella seinällä kuin piti!!! Voitte uskoa, ettei sinä yönä nukuttu kovin sikeästi. Päässäni pyöri vaikka minkälaisia kauhukuvia siitä, kuinka joutuisimme avaamaan lattiat uudestaan ja muutto viivästyisi ja asuisimme anoppilassa ja lapsi syntyis sinne jajajaja...

Otimme heti aamulla yhteyttä Siklalle ja siellä alettiin selvittelemään asiaa. Eikä mennyt kuin pari tuntia niin meille soitettiin ja myönnettiin, että tällainen "pieni" virhe oli päässyt käymään. Normaalistihan astianpesukone on altaan vieressä, mutta meidän tapauksessa sen olisi kuulunut tulla seinälle integroituna n. puolen metrin korkeudelle ja allas tulisi saarekkeeseen. Siihen kohdalle ei siis oltu edes piirustuksiin piirretty putkia. Eipä me ensikertalaiset oltu sellaista osattu huomioida :/

Päädyttiin kompromissin. Pesukone siirtyy nyt saarekkeeseen altaan viereen ja saamme seinälle uuden kaapin astianpesukoneen tilalle. Samalla pidensimme hieman saareketta yhden laatikoston verran.
Kodinhoitohuoneessa putket saatiin oikealle seinälle avaamalla seinää ja vetämällä putket arkieteisestä kodarin puolelle.
Hyvityksenä tästä Sikla lupasi asentaa meille kalusteet paikoilleen, mikä olisi siis alun perin ollut meidän tehtävä.

Jännäksi tässä tekee se, että milloinkahan uudet puuttuvat kalusteet saapuu ja milloin ne tullaan asentamaan. Joudummeko silti asumaan hetken ilman keittiötä.

Kaikesta tapahtuneesta huolimatta kiitän Siklaa siitä, että myönsivät heti virheensä ja hoitivat tämän erittäin nopeasti.
Ja eikö se vähän niin ole, että jokaisessa rakennusprojektissa kuuluu olla ne omat ongelmansa :)

Talomme on siis noita kalusteita vaille valmis. Sitten kun ne tulee niin siinä ei pitäisi kauaa nokka tuhista kun pari miestä ne asentaa paikoilleen ja päästään kiillottamaan pinnat puhtaiksi. Makuuhuoneet olen jo jynssännyt lattiasta kattoon ja pitihän mun jo päästä fiilistelemään uusilla kalusteilla ja tein yhteen makkariin "olohuoneen":)

Hyvä siitä tulee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!