keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Työhuone
Vihdoin saatiin työhuonettakin siihen kuntoon, että kehtasi kuvia ottaa.
Työhuone on pääasiassa minun väkerrysten valloittama, todellinen TEE SE ITSE-HUONE, mutta tarvittaessa siellä voi myös majoittaa vieraita eurolavojen päällä:)
Työpöytä on koottu Ikean pukkijaloista ja kahdesta vanerilevystä. Jakkara on väliaikainen pyllyalusta, sillä oikea työtuoli on vielä etsinnässä.

Pöydälle olen jättänyt tarpeelliset..puinen laatikko washiteipeille, säilykepurkki kynille jne. sekä suunnittelu ja tilausvihko.
Lisäksi minulla on kalentereita heti kaksinkappalein. Seinältä löytyy upea Saanan ja Ollin Seitsemän palaa-kalenteri ja pöydällä on minun oma Lämmin ilo-kalenteri. Luulis pysyvän ajantasalla ;)

Kaappi on yhtäkkinen ostos Lidlistä..kyllä! Tuo ihmeellinen kauppa, joka yllättää minut kerta toisensa jälkeen. Kaapin alkuperäiset hopeiset vetimet ei vain miellyttänyt silmää, niin pätkin yhden nahkavyön palasiksi ja mies ruuvasi kiinni. Näin siitä tuli ihan kelpo säilytystila mun lankarullille:)

4 kommenttia:

  1. Onko tuo matto sun itse tekemä, vai mistä se on? Näyttää kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto on tilattu H&M:ltä joskus viimevuonna muistaakseni. Oispa kyllä kiva kokeilla tuollasta kankaanpainantaa matolle.

      Poista

Kiitos kommentistasi!