lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kodinhoitohuone


Kodinhoitohuoneen ilme on hyvin selkeä ja raikas. Kalusteet asetellaan niin, että kodariin tullessa oven oikealle puolelle tulee korkeat kaapit ja pesutorni ja toiselle seinälle työtaso ja allas. Ikkunan alapuolelle tulee pukemista helpottava matala penkki, jonka alle saatiin vielä vedettävä laatikko. Säilytystila on maksimoitu ja jokainen sentti hyödynnetty :)
Kaapin ovet ovat valkoiset ja niihin tulee nuo samat huomaamattomat vetimet (Lungo) mitkä keittiöönkin. Aluksi haaveilin ihan kahvattomista ovista, mutta kuulin sen verran negatiivista palautetta niistä, että totesin näiden olevan kestävämmät ja käytännöllisemmät.

Kodariin haluttiin iso allas ja korkea hana (Oras Cubista 2801), jotta vaipanvaihto ja siivoushommat ovat mahdollisimman sujuvia. 

Pöytätasoksi valittiin Puustellin vaalea tammitaso

Mietin vain kokoajan onko tämä huone liian tylsä ja mitä kivaa sinne keksin seinien tehosteeksi tai muuten vaan. Haluaisin ehkä mustaa väriä vaalean tammen seuraksi. Onko teillä ideoita? :)


3 kommenttia:

 1. Hei!

  Kokemuksen äänellä, meilläkin Lungon vetimet, miettikää vielä vedinvaihtoehtoja. Nuo Lungon vetimet ovat äärettömän terävänurkkaiset, en laittais enää niitä. Useampi paita repeytynyt ja iho saanut osumaa.
  Keittiössä meillä on vetimettömät yläkaapit, ne ovat loistavat. Kaapin ovi on pidempi kuin itse kaappi, joten alareunasta on helppo avata, hoksasit varmaan mitä tarkoitan. Keittiön laatikostot ovat Lungon vetimillä ja niitä kyllä inhoan :) Ottaisin nyt jonkin urallisen systeemin siihen itse laatikkoon, josta laatikko vedetään auki.
  Nämä ovat ihan käytännön tuomia ajatuksia näistä. Mutta näissäkin asioissa on varmasti niin montaa mielipidettä kuin on rakentajaakin,.
  Teille tulee kaunis talo. Montaa samaa elementtiä kuin meidänkin "torpassa" väriä myöten.
  Mukavaa raksailua!

  T. Kirsikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Empä ajatellut edes moista asiaa. Meillä on tutuilla kans nuo vetimet enkä ole kuullut että olisi ollut ongelmaa. Heillä tosin ei ole läpikulkua saarekkeen vierestä niin kuin meillä. Vetimet ovat joka tapauksessa jo tilattu, joten myöhäistä perua. Täytyt keksiä teräviin kulmiin joku ratkaisu jos aiheuttaa ongelmaa:)

   Poista
 2. Kommentoin jo, mutta huomasin, että tais mennä kommentti toisen blogin puolelle :) Eli kohtalotoveri ilmoittautuu, meillä tosin vasta autotallia rakennellaan. Hieno talo, tykkään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!