keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

malttamaton

En kyllä olisi vielä huhtikuussa uskonut, että talomme olisi jo tässä vaiheessa kesäkuussa. Timpurit lopettivat hommansa omalta osalta ja nyt odottelemme seinien tasoittajaa. Meidän hommat alkaa sen jälkeen. Seinien maalaus, katon ja lattian panelointi, kalusteiden asennus, sekä terassi. Kyllä mulla niiiin sormet jo syyhyää päästä hommiin :D
2 kommenttia:

  1. Täällä yksi malttamaton odottelee päivityksiä :) Olisi kiva saada myös jonkilainen pohjakuva niin olisi helpompi seurata tätä teidän projektia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen syvästi tätä hidasta päivitystä:) mulla on ongelma kuvien latauksien kanssa sillä koneessa muisti täynnä joten pitäisi saada vanhat kuvat ensin tyhjennettyä johonkin ennen kuin saan uudet tilalle. Toki ei raksallakaan suuria muutoksia ole tapahtunut kun työmiehet ovat olleet lomalla, mutta jotain pientä kuitenkin. Tuosta pohjakuvan julkaisusta täytyy keskustella vielä mieheni kanssa. Siihen on syynsä että sitä ei vielä ole julkaistu:). Ihanaa, että on kuitenkin joku joka seurailee ja odottaa edistymistä:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!