keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Lomalta paluu

Käväisimme kuuden päivän rentouttavalla perhelomalla Yyterissä ja sen jälkeen raksalla onkin painettu pitkää päivää.

Kauan odotettu tasoitemies kävi tekemässä työnsä ja seinät ovat nyt valkoiset. Kylläpä avartaa tilaa heti kivasti.


Muurarikin on tehnyt töitä muutamana päivänä ja takka alkaa olla korkeuksissaan. Takan pinta tasoitetaan sileäksi valkoiseksi ja siihen tulee Pislan HTT 301-luukku. Takan vasemmalle puolelle tulee ylhäältä auki oleva puukolo. Alhaalle tulevat pienet luukut spreijataan todennäköisesti valkoiseksi. Haluan tästäkin mahdollisimman simppelin :)


Kuva lainattu Pislan sivuilta

Minä pääsin tänään aloittamaan oman lempipuuhani, maalauksen. Vihdoin näen ulkoseinät oikeassa värissä. Maali on Tikkurilan Pika-Teho, joka on sävytetty värikartasta mustimmalla värillä, värikoodi taisi olla 564X. 
Maalaus aloitettiin turvallisesti varaston seinistä. Kuvissa maali on vielä märkää, joten siksi vähän kiiltelee. Kuivuessa pitäisi olla ihan matta.Mies aloitti puolestaan terassin valmistuksen. Ensimmäiset runkolaudat on saatu kiinni. Kohta päästään grillaamaan;)


Talon pohjakuvasta on ollut kyselyä, joten tässäpä se näin 3D-muodossa. Pohja on erittäin simppeli. Tykkään siitä juuri sen takia. Ei ole ylimääräisiä kulmia sekoittamassa :) 

Näköjään tuossa kuvassa on keittiön ikkunat tuollaiset pienemmät versiot, mutta siinähän on todellisuudessa lattiaan asti yltävät ikkunat, kuten ylläolevasta kuvasta huomaatte.

Hommat jatkukoon! 

7 kommenttia:

 1. Kiitos pohjakuvasta, nyt on kyllä huomattavasti helpompi seurata teidän projektia :) Kiva simppeli pohja ja pidän kovasti tuosta avarasta olohuone-keittiö tilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ehdottomasti oma suosikkitilani kans tuo keittiö-olkkari :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin. Eipä taida meidän perällä olla yhtään toista samanväristä taloa. Mukavaa vaihtelua valkoisten rinnalle:)

   Poista
 3. Näin: http://blogit.image.fi/anzionmukaan/pida-pomollesi-kehityskeskustelu/

  VastaaPoista
 4. Muistatko kuinka leveä tuo teidän pitkä kuisti on? Tarkoitan mittaa seinästä kuistin ulkoreunaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!