tiistai 28. heinäkuuta 2015

Sauna

Saunan miettiminen on aiheuttanut meille ehkä eniten päänvaivaa. 
Lauteiden oli tarkoitus tulla alunperin Siklan kautta Lumisaunalta. Halusimme kuitenkin jotain muuta kuin perussaunan. Laitoimme ensin Lumisaunalle viestillä toiveitamme ja tarjouspyyntöä. Asia eteni erittäin hitaasti ja loppujen lopuksi kun tarjouspyyntö tuli, niin se oli mielestämme turhan korkea. Päätimme, että kysymme tarjousta pelkästä laudepaketista muualtakin ja katsotaan miten käy.
Mikäli emme saa miellyttävää tarjousta niin teemme koko saunan itse :)

Saunan kuusipaneelit seiniin ja kattoon ovat kuitenkin jo toimitettu Siklan kautta. Ne on meillä odottanut pinossa olohuoneen lattialla käsittelyä.
Haluttiin niistä vähän vaaleammat ja myös vaaleana pysyvät, joten käsiteltiin ne valkoisella Supi saunavahalla. Yksi käsittelykerta riitti tuomaan paneeleihin juuri oikean vaalean sävyn. 


Saunan lauteet voisi olla haapaa. Ajatus on, että sauna olisi hyvin vaalea. Se toisi kivan kontrastin tummalle, lähes mustalle pesuhuoneelle. Laudemalli olisi samaa tyyliä kuin tämä Lämpölauteen Alfa Art. Eli kaikki laudat samaan suuntaan. Haluamme myös ylä- ja alalauteen väliin samaan suuntaan menevän laudoituksen eli se ei jäisi avonaiseksi. 

 

Saunan kattoon tulee kuituvalosarja. Vielä ei tiedetä monenko sarja meidän 2,8 m2:n saunaan olisi tarpeeksi riittävä, mutta eiköhän se selviä :)

Onko tiedossa joku hyvä saunafirma, josta kannattaisi alkaa kyselemään tarjousta tämän tyyliseen laudepakettiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!