perjantai 7. elokuuta 2015

Kattopaneelit paikoilleen

Seinät on maalattu ja nyt urakoimme katon kanssa. Sitäkään ei ole enään kuin olohuone/keittiön katto jäljellä.
Kattoon tulee ihan perus MDF-paneeli, vaikkakin sitä syvästi inhoan:) budjetti ratkaisi tässäkin asiassa. Pääasia on, että se on valkoinen. Olkkariin olisi ollut ihana laittaa rimakatto, mutta se jääköön seuraavaan taloon:D


Kodinhoitohuoneen ja wc:n yhdet seinät maalattiin kahteen kertaan Tikkurilan Luja-maalilla. Väri on todella tummanharmaa, näyttää lähes mustalta. Alkuperäinen ajatus oli, että ne olisi ihan mustia, mutta valittiin sitten hyvin lähelle lattiaan tulevan akryylibetonin väriä. Tässä on muutama ihan rehellinen raksakuva :) Sotku on vielä melkoinen sisällä ja ulkona. Aurinko paistaa terassille kahdesta eteenpäin ihan iltaan asti. Olen niin tyytyväinen tähän tontin sijaintiin!


Ulkoseinät on maalattu siihen asti mihin uskalsi kiivetä. Pitää vuokrata jonkinnäkönen nosturi pariksi päiväksi, että myös yläosaan saadaan värit pintaan.


Varaston seinää

Akryylibetonin laittajat tulevat ensiviikolla ja toivon mukaan päästään jo laittamaan laminaatitkin lattiaan. Eipä sitä sen jälkeen olekaan muuta kuin kalusteiden asennus ja listoitus. 

Kohta me jo asutaan tuolla <3

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen koti teille tulossa :) saako kysyä kuinka korkeat nuo olohuoneen ikkunat ovat?

  VastaaPoista
 2. Teetkö postausta tästä akryylibetonist? Kuulostaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehdä kun pääsen ottamaan siitä kunnon kuvat:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!