perjantai 11. syyskuuta 2015

Sauna edistyy
Kyllä tästä tulee vaan yksi mun suosikeista meidän uudessa talossa. Leveä haapalaude oli nappivalinta! Enää alimmainen porras puuttuu ja sitten se on valmis...

16 kommenttia:

 1. Vau mikä sauna!! Olen haaveillut samantyyppisistä. Mistä tilasitte nuo lauteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laudelauta ostettiin starkilta ja mies teki lauteet itse. Tuli todella paljon edullisemmaksi entä tilata valmiina. Lämpölaude valmistaa tuollaista mallia jos haluaa tilata valmiina:)

   Poista
 2. Kiitos vastauksesta :) itselläkin suunnitelmissa tehdä itse,nää teijän lauteet on kyllä niin taitavasti tehty! Kuinka monta neliötä saunassa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välitän sanan eteenpäin. Saunan tekijä nimittäin on ihan ensikertalainen näissä hommissa:) työtä helpotti vähän tuo laudan leveys. Se on sitä 160mm eikä sitä normaalia 90mm leveää. Tuli vähemmän sahattavaa;) saunassa on n. 3 neliöö.

   Poista
 3. Onpa hieno sauna! Ja terveisiä toisesta SIkla-blogista, meillä pitäisi olla talo valmiina jouluksi. Meille tulee ihan sisällön mukainen sauna Lumisaunoilta, heiltäkin olisi saanut tuota paksumpaa lautaa, mutta hinnan vuoksi jäi sitten tekemättä. Mutta onnea projektin loppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauska päästä lukemaan muidenkin Siklakohteiden blogeja :)
   Kyllä, leveä lauta oli vähän tyyriimpää kuin kapeampi, mutta säästimme niin paljon kun teimme saunan itse.

   Poista
 4. Hei. Onko lauteet kiinteät vai miten toteutettu? Mietin vaan pesumahdollisuutta. Meille myös tulossa just tämän mallinen sauna ja lauteita ollaan mietitty, panelointi jo tehty😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauteet on kiinteät, ainoastaan alaporras on irtonainen. meillä oli kans tarkoitus tehdä ylimmästä lauteesta "kansi" jonka olisi tarvittaessa saanut nostettua ylös, mutta jätettiin se kuitenkin pois. Sauna on onneksi tosi pieni niin varrellinen pesuharja ylettyy kyllä joka nurkkaan tuosta porrasaukostakin :)

   Poista
 5. Hei! Käsittelittekö millä lauteet? Sävy on hieno. Kiitos vastauksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauteita ei ole vielä kasitelty millään :D mutta käsitellään ne todennäköisesti tuolla samalla valkoisella Supi-saunavahalla millä seinätkin.

   Poista
 6. Moi - todella linjakkaat ja tyylipuhtaat lauteet! Miten ovat jiiriliitokset kestäneet reilun vuoden käyttöä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vähän jostain kohti on alkanut irvisteleen, mutta ei pahasti. Ollaan varauduttu siihen että mahdollisesti pitää laittaa joskus listat kuitenkin kulmiin. Vielä ei ole kuitenkaan niiden aika :)

   Poista
 7. Hei, muistatko paljonko suunnilleen maksoi kaikki laudemateriaalit yhteensä? Tietäisi verrata valmiin laudepaketin hintaan, kannattaako alkaa itse tekemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli n. 250e. Eli todellakin tuli halvemmaksi tehdä ite entä tilata ton mallinen valmiina :)

   Poista
 8. Hei vaan, minäkin kyselen miten jiirit ovat kestäneet tähän asti? Lauteet ovat upean näköiset ja kovasti houkuttaisi nikkaroida samantyyliset.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!