maanantai 14. joulukuuta 2015

Helpot paperipussit säilytykseen


Olen nähnyt kivoja pandapaperipusseja instagramissa ja haaveillut, että joskus saisin lastenhuoneeseen sellaisia säilytykseen. Eilen illalla/yöllä kun vauvaa syötin ja vaihteeksi ajatukset lenteli siellä ja täällä (parhaat ajatukset syntyy aina yöllä), muistin, että olen saanut äidiltäni postin paperipusseja nipun. Pussit ovat ajalta, kun äitini piti vielä lastenvaatteiden verkkokauppaa. Tänään kaivoin ne kaapista ja leikkasin mustasta kontaktista kuviot ja liimasin kiinni. That´s it!

P-pussin eli paperipussin otan  työhuoneeseen ja pandapussi pääsee lasten leikkihuoneeseen. Innostuin näistä kyllä niin, että taidan tehdä vielä pari lisää :)

On muuten vähän hankalaa tämä kahden blogin kirjoittaminen. En osaa enää päättää kumpaan blogiin kirjoitan ja miten nämä aiheet rajaisin viisaasti kahden blogin välillä. Ehkä olisi helpompaa pysyä vain yhdessä blogissa?

Jos et malta odottaa blogipäivityksiä niin kannattaa seurata minua instagramin puolella (@venlasof). Aika on rajallista kotiäidilläkin, joten päivitän tuolla instagramin puolella hieman usemammin :)

9 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea!

  Minullahan oli vähän aikaa kaksi blogia, kun kirjoittelin yrityksen juttuja omaan blogiin. Unohdin sen, kun meni liian hankalaksi. Kirjoitan siis kaikki jutut saman blogin alla - onpa siellä enemmän lukijoitakin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se pitää suosiolla itelläkin pysyä yhdessä blogissa. Sitten kun vaan osais päättää että kummassa :D

   Poista
 2. Hei, tupssahdin tänne blogiisi blogit.fi:stä.
  Onpa kiva idea tuo pussijuttu. Ja hauskat graafiset kuviot.
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Onpas aivan ihania pusseja! Mutta teidän kodinhoitohuoneen ja pesutilojen lattiat kiinnostais. Onko teillä missä suhteessa ja mitä värejä käytetty lattiaan? Ja minkälainen lakkaus on pinnassa, onko lattia liukas? Ja ootko ollut tyytyväinen akryylibetoniin? Kiitos jos vihtit jakaa vähä kokemuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattian väri oli tummin saatavilla olevista väreistä. Eli tumman harmaa. Lakasta minulla ei ole tietoa. Lattia on paikoitellen liukas, Kohdissa missä tasoitus on tehty hyvin tasaisesti:) mutta ei mielestäni ole sen liukkaampi kuin laattalattiakaan. Olen ollut kyllä erittäin tyytyväinen lattiaan.

   Poista
 4. Samantapaisia pusseja kanssa ihaillut. Ovat vaan aikas arvokkaita. Hyvä idea teippailla itse. Pitäisi vaan löytää myös sopivat pussit! Liityin lukijaksi toisen blogisi puolella. Tykkään tyylistäsi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en raskinut ostaa kaupasta niin siitäpä tämä idea syntyikin :) pusseja myydään ainakin tukkumäärissä netissä, mutta en tiedä saako yksittäiskappaleita oikein mistään.

   Poista
  2. Ja tervetuloa lukijaksi! :) Minulla on tarkoitus vielä yhdistää nämä blogit yhdeksi blogiksi jossain vaiheessa. Ilmoittelen sitten uutta osoitetta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!